Facebook

Om oss

FNKY har noen enkle og klare fordeler for deg som kunde:

 • FNKY er en norsk nettbutikk med eget lager i Norge. Alle priser er inkludert MVA, og det er kort leveringstid fra eget lager.
 • FNKY importerer de fleste varene selv, og holder eget varelager. Varene selges direkte til deg som kunde via nettbutikken. Det er ingen fordyrende mellomledd, 
 • FNKY har egne folk i produserende land som vi selv lønner. Vi er også selv tilstede 1-2 ganger pr måned.  Dette sikrer produktkvalitet som er tilpasset norske forventninger og bruk.
 • Når vi selv besøker fabrikkene 1-2 ganger pr måned har vi full kontroll på alt rundt arbeidsvilkår, sikkerhet og frihet. Dette tar vi på alvor.
 • Andre merkevarer: Vi kjøper kun varer fra offisielle leverandører. Det sikrer deg som kunde full garanti og riktig håndtering av en eventuell reklamasjon.
 • 14 dager full returrett. Er du ikke fornøyd kan du levere varen tilbake til oss.
 • Effektiv logistikk gir kostnadseffektivitet. Dette gir igjen lave priser.
 • Profesjonell varehåndtering via vår samarbeidspartner A3 Ressurs AS
 • Eget lager av reservedeler til alle produktene vi importerer. I tilfelle behovet skulle oppstå, så gir dette deg trygghet for rask service.
 • FNKY AS er 100 % norsk og drives utelukkende av entusiaster med svært mange års erfaring i bransjen. Dette gir trygghet ved behov for råd og veiledning. 
 • Vi skal besvare alle henvendelser innen 24 timer - 365 dager i året.
 • Våre betalingssystemer er sikre. Vi benytter kun de vanligste betalingsordningene fra ledende leverandører med kjøpersikerhet.

FNKY ble etablert som nettbutikk i 2010 etter flere år med import og salg til større distributører og utsalgsteder i Norge og resten av Skandinavia. 

FNKY selger egne agentur i nettbutikken sammen med kjente merkevarer, og utvikler og leverer spesialprodukter direkte til større aktører i Norge under egne merkenavn.

Vi holder til i Kristiansand kommune med lager i Vennesla kommune (ca 15 minutter nord for Kristiansand sentrum). Her deler vi fasiliteter med vår logistikkpartner A3 Ressurs AS.

Siden oppstart av nettbutikken har vi hatt stabil og sikker vekst. Vi har på ingen måte hastverk,  FNKY bygger stein på stein. Vi mener dette gir best mulig grunnlag for en sikker handel mellom oss og våre kunder. Våre mål er langsiktige. Resultatet av dette vises med tilbakevendende kunder og hyggelige tilbakemeldinger.

Vår samarbeidspartner A3 Ressurs eies 100 % av Vennesla Kommune. A3 Ressurs har 20 ansatte som leverer tjenester til NAV og kommunens helse og sosialsektor. Arbeidet skjer i form av arbeid med bistand, arbeidspraksis i skjermet virksomhet og varig tilrettelagt arbeid. Den praktiske delen består av eget snekkerverksted, distribusjonslager, Kafedrift, cateringvirksomhet, vaktmestertjenester, montering / pakkearbeid og en rekke andre tjenester.

En av FNKY‘s grunnpilarer er å bidra til sosialt og medmenneskelig arbeid og sørge for at en viss andel av vår omsetning tilfaller et samfunnsnyttig prosjekt eller engasjement.
I vår avtale med A3 Ressurs AS gir vi på ingen måte bort penger. I stedet kjøper vi all vår logistikktjeneste fra dem. A3 Ressurs holder lager, tar varemottak, pakker, sender og utleverer. På denne måten kan vi sammen utvikle en ny plattform for læring og enda en mulighet for omskolering og videreutdannelse.

A3 Ressurs AS og A3Butikken
Vi er stolte av vårt samarbeid med A3 Ressurs AS! Vær med og ta samfunnsansvar! En videreføring av logistikkavtalen er den nye møbelbutikken, som gir A3 ansatte på arbeidsopplæring enda en mulighet for ny tilnærming til yrkeslivet.

A3 Butikken viser  en rekke modeller fra FNKY Furniture - møbelbutikken.
Møblene kan kjøpes over disk herfra, og henting / levering avtales direkte ved kjøp. Åpningstider mandag –fredag 0800-1530.
Redusert åpningstid i ferie og høytider. Mulighet for visning etter avtale.